Struktur Splash Global

Struktur Splash Global

  • Shelter Dome Arch

    Shelter Dome Arch

  • Struktur Hiburan

    Struktur Hiburan

  • Papan perlindungan deso

    Papan perlindungan deso

  • Struktur Kain Olahraga

    Struktur Kain Olahraga

  • Papan perlindungan kontainer

    Papan perlindungan kontainer

  • Tart Industri

    Tart Industri

  • Space Igloos

    Space Igloos

  • Inflatable Domes

    Inflatable Domes

  • Struktur Wadah Laut

    Struktur Wadah Laut

  • Arch Shelter Mountable

    Arch Shelter Mountable

English English

Struktur Splash

Bisnis AS USUAL. 

 

Kita ngarepake sawetara layanan bakal terus ngalami gangguan nganti mandheg Covid 19 (kira-kira Januari 2022) nanging pitakon isih ditampa!

 

Splash duwe spesialisasi ing desain, manufaktur, sumber lan pemasaran Bangunan lan Struktur sing Bisa Dipindhah.  

 

Portofolio kita kalebu Shelters Fabric Arch, Tenda Industri, Struktur Panel Flat Pack, Pop Up Expanding and Folding Shelters, Flat Pack Container Structures and Converted Sea Containers, plus akeh solusi tetep lan relokasi sing inovatif. 

 

Monggo tetep aman!

Struktur Splash Global

 Industri dilayanan:  Penerbangan, Tetanèn, Akuakultur, Camping, Konstruksi, Hiburan, nunggang kuda, Acara, Hiburan, Pameran, Kesehatan, Kios, Logistik, ternak, Pasar, Laut, Tambang, Kendaraan Rekreasi, Taman lan rekreasi, sepur, deso, Eceran, Pengiriman, Toko, Speedway, Olahraga, Panyimpenan, Pariwisata, Pernikahan, Gudang, Zoologi lan akeh panggunaan pribadi lan industri liyane.

Situs web Australia saiki digabung dadi:  https://www.splashportablebuildings.com    

Bangunan Bangunan

Mbangun Cepet, Gandheng maneh lan Aman

Bangunan Portable Splash macem-macem saka Struktur Wadah Baja Lipat lan Flat Pack nganti Bangunan Panel Rangka Baja sing akeh banget.

Bangunan Portable Splash yaiku struktur prefabrikasi sing dikirim minangka kit kanggo perakitan ing situs. Padha nuduhake penak dadi kanthi relocatable.

Strukture wadhah Laut sing diowahi nggawe bangunan relocatable banget, fabricated kanggo akeh nggunakake saka gudang panyimpenan kanggo situs kantor lan omah-omahé lan bisa katon arang banget pinter. Splash nawakake pilihan mbangun khusus ing Australia utawa China.

Omah Sing Cilik (Omah Polly) kalebu pirang-pirang omah sing wis diresmikake wis dirancang kanggo resort lan desa.

Papan perlindungan Splash kalebu pirang-pirang struktur top ndhuwur sing bisa digunakake saka papan perlindungan naungan nganti gumpalan lan gudang sing lengkap.

 

 

Struktur kain

Efektif safety, Kualitas lan Biaya

Kain Arch Shelters (Atasan Lembut) minangka industri industri kekuatan, membran ketegangan, struktur kain sing digawe saka bingkai baja galvanis lan kain sintetik (PVC, PE utawa Clade Shade).

Papan perlindungan kontainer yaiku Kanopi PVC sing dirancang kanggo nggunakake Kontainer Laut minangka dhukungan. Pilihan sing apik kanggo daur ulang kontaner kanggo struktur sing bisa dipindhah kanthi lengkap sing digunakake kanggo hangar pesawat lan helikopter, panyimpenan kendaraan lan mesin, teluk cat, papan perlindungan las lan papan kerja.

Industri Aluminium lan Tenda Acara kalebu macem-macem kemah lan kerangka pigura aluminium lan baja tradisional sing cocog kanggo Acara, Pesta lan sawetara Aplikasi Industri.  

Udhara Splash merek macem-macem bangunan Inflatable anyar kita (Air Arch Splash) lan Struktur Lambang Ngambang (Bumbung Udara, Kren lan Pirang) sing digawa menyang sampeyan ing 2020. Desain lan Teknik Eropa lan Australia.

 

pengunjung

Kita duwe 882 tamu lan ora ana anggota online