Splash Struktures Глобал

Splash Struktures Глобал

 • Засолниште за купола свод

  Засолниште за купола свод

 • Структури за забава

  Структури за забава

 • Рурални засолништа

  Рурални засолништа

 • Структури од спортски ткаенини

  Структури од спортски ткаенини

 • Засолништа засолништа

  Засолништа засолништа

 • Индустриски шатори

  Индустриски шатори

 • Вселенски иглуа

  Вселенски иглуа

 • Куполи на надувување

  Куполи на надувување

 • Морски контејнери структури

  Морски контејнери структури

 • Arch Shelter Mountable

  Arch Shelter Mountable

English English

Поздравни структури

БИЗНИС, КАКО И ОБИЧНО. 

 

Очекуваме дека некои услуги ќе продолжат да доживуваат прекини до прекинот на Ковид 19 (нашата проценка е јануари 2022 година), но прашањата сè уште се добредојдени!

 

Splash е специјализиран за дизајнирање, производство, набавка и маркетинг на згради и конструкции што можат да се преселат.  

 

Нашето портфолио вклучува засолништа од ткаенини, индустриски шатори, конструкции од рамно пакување, засолништа за проширување и преклопување, конструкции за контејнери со рамно пакување и конвертирани морски контејнери, плус сè поголем број иновативни фиксни и преместливи решенија. 

 

Ве молиме, останете безбедни!

Splash Struktures Глобал

 Индустриски сервиси:  Авијација, Земјоделство, Аквакултура, Камп теренот, Градба, забава, Коњаник, Настани, забава, Изложба, Здравје, Киосци, Логистика, добиток, Пазари, Морски, Рударство, Возило за рекреација, Паркови и Рекреација, Железница, Селски, Малопродажба, Испорака, Продавници, Брзина патека, Спорт, Складирање, Туризам, Свадби, Складирање, Зоологија и многу други приватни и индустриски намени.

Австралиските веб-страници сега се комбинираат во:  https://www.splashportablebuildings.com    

Преносни згради

Брзо градење, пренесување и безбеден начин.

Поздрави преносни згради се движат од едноставни конструкции од челични контејнери со преклопување и рамно пакување до масивни панели од челична рамка.

Поздрави преносни згради се префабрикувани конструкции кои се испорачуваат како комплет за монтажа на лице место. Тие ја делат удобноста да бидат целосно преместливи.

Структури на конвертирани контејнери направи одлични згради што можат да се преместат, направени за многу намени, од шупи за складирање до канцеларии и живеалишта и може да изгледаат исклучително паметни. Splash нуди избор на сопствена изработка во Австралија или Кина.

Мали куќи (Поли куќи) серија ниски намалени резиденции се дизајнирани за одморалишта и села.

Покривни плочки за прскање се серија на тврди врвни структури кои се движат од засолништа за засенчување до целосно затворени бараки и магацини.

 

 

Структури на ткаенини

Безбедност, квалитет и ефективност на трошоците

Засолништа за лакови од ткаенина (меки врвови) се изработени индустриска јачина, затегната мембрана, структурни ткаенини, изработени од галванизирани челични рамки и синтетички ткаенини (ПВЦ, ЈП или Сенка Крпа).

Засолништа за контејнери на ткаенини се ПВЦ настрешници дизајнирани да користат морски контејнери како поддршка. Одлична опција за рециклирање на контејнери за целосно преместена конструкција што се користи за хангари за авиони и хеликоптери, складирање возила и машини, места за боја, засолништа за заварување и сенка на работното место.

Алуминиумски индустриски и шатори за настани се низа традиционални шатори и маркики за рамки на алуминиум и челик кои се совршени за Настани, забави и некои индустриски апликации.  

Поздравниот воздух брендови нашата нова палета на надувување згради (Splash Air Arch) и лебдечки LTA структури (Воздушни покриви, кранови и дупки) што ви ги носиме во 2020. Европски и австралиски дизајн и инженерство.

 

Посетители

Имаме 882 гости и нема членови на Интернет