Strukturat Splash Globale

Strukturat Splash Globale

 • Strehëza e harkut të kupolës

  Strehëza e harkut të kupolës

 • Strukturat e Argëtimit

  Strukturat e Argëtimit

 • Strehimoret rurale

  Strehimoret rurale

 • Struktura prej pëlhure sportive

  Struktura prej pëlhure sportive

 • Strehimoret e kontejnerëve

  Strehimoret e kontejnerëve

 • Tenda industriale

  Tenda industriale

 • Igloo hapësinore

  Igloo hapësinore

 • Kupola me fryrje

  Kupola me fryrje

 • Strukturat e kontejnerëve të detit

  Strukturat e kontejnerëve të detit

 • Arch Shelter Montueshem

  Arch Shelter Montueshem

English English

Strukturat Splash

BIZNES SI ZAKONISHT. 

 

Ne presim që disa shërbime të vazhdojnë të përjetojnë ndërprerje deri në ndërprerjen e Covid 19 (vlerësimi ynë është janar 2022) por kërkesat janë ende shumë të mirëpritura!

 

Splash është e specializuar në projektimin, prodhimin, sigurimin dhe tregtimin e ndërtesave dhe strukturave të zhvendosshme.  

 

Portofoli ynë përfshin strehimore me hark prej pëlhure, tenda industriale, struktura panelesh me paketë të sheshta, streha zgjeruese dhe të palosshme që shfaqen, struktura kontejnerësh me paketë të sheshta dhe kontejnerë deti të konvertuar, plus një numër në rritje zgjidhjesh inovative fikse dhe të zhvendosshme. 

 

Ju lutemi qëndroni të sigurt!

Strukturat Splash Globale

 Shërbime të industrisë:  Aviacioni, Bujqësi, Akuakulturë, Vendi i kampit, ndërtim Entertainment, Kalorës, Ngjarjet, Entertainment, Ekspozita, Shëndeti, Kioska, Logjistika, Blegtori, Tregjet, Detare, Miniera, Automjete rekreative, Parqet dhe Rekreacion, Hekurudha, Rural, Retail, Transporti, Dyqane, Rruga e shpejtësisë, sportive, Magazinimi, turizmi, Dasma, Magazinimi, Zoologjia dhe shumë përdorime të tjera private dhe industriale.

Uebsajtet Australiane tani janë të kombinuara në:  https://www.splashportablebuildings.com    

Ndërtesat e lëvizshme

Ndërtim i shpejtë, i zhvendosur dhe i sigurt.

Splash Ndërtesat Portable variojnë nga strukturat e thjeshta të kontejnerëve prej çeliku të palosshme dhe të sheshta deri te ndërtesat masive të paneleve me kornizë çeliku.

Splash Ndërtesat Portable janë struktura të parafabrikuara që dërgohen si një komplet për montim në vend. Ata ndajnë komoditetin e të qenit plotësisht të zhvendosshëm.

Strukturat e kontejnerëve të konvertuar në det bëjnë ndërtesa të shkëlqyera të zhvendosshme, të fabrikuara për shumë përdorime, nga kasollet e magazinimit deri te zyrat dhe banesat në terren dhe mund të duken jashtëzakonisht të zgjuara. Splash ofron zgjedhjen e ndërtimit me porosi në Australi ose Kinë.

Shtëpi të Vogla (Shtëpi Polly) janë një seri rezidencash të zvogëluara janë krijuar për vendpushime dhe fshatra.

Strehëzat e spërkatjes janë një seri strukturash të larta të forta që variojnë nga strehëzat me hije deri tek depot dhe depot e mbyllura plotësisht.

 

 

Strukturat e pëlhurave

Siguria, cilësia dhe efektiviteti i kostos

Strehëza me hark prej pëlhure (majë të buta) janë forcë industriale të inxhinierizuar, membranë e tensionuar, struktura pëlhure të cilat prodhohen nga korniza çeliku të galvanizuar dhe pëlhura sintetike (PVC, PE ose rroba me hije).

Strehëzat e kontejnerëve të pëlhurave janë tenda PVC të dizajnuara për të përdorur Kontejnerët e Detit si mbështetje. Opsion i shkëlqyeshëm për të ricikluar kontejnerët për një strukturë plotësisht të zhvendosshme që përdoret për hangarët e avionëve dhe helikopterëve, magazinimin e automjeteve dhe makinerive, bojërat, strehët e saldimit dhe hijen e vendit të punës.

Tenda alumini industriale dhe eventesh janë një sërë çadrash tradicionale prej alumini dhe çeliku dhe marqe, të cilat janë perfekte për Ngjarje, Palë dhe disa Aplikime Industriale.  

Splash Air markat gamën tonë të re të Ndërtesave inflatable (Splash Harku i Ajrit) dhe strukturat lundruese LTA (Kulmet e ajrit, vinça dhe blimps) që ju sjellim në vitin 2020. Projektime dhe Inxhinieri Evropiane dhe Australiane.

 

Vizitorët

Kemi 882 vizitorë dhe asnjë anëtar në linjë