Welcom Pikeun 2024

Pangwangunan Desain Sustainable

 kelestarian

Ti rékayasa pikeun masang sareng sadaya bahan anu aman.

Pangwangunan Tujuan etika

 Tujuan etika

Fokus kana jasa No pursuits predatory.

Pangwangunan Robah Urban

 Robah Urban

Solusi pikeun Industri, Komunitas sareng Swasta.

  Struktur Splash Hello!

Wilujeng taun énggal , urang bakal neruskeun bisnis 10 Januari 2024.
 Splash Structures mibanda tampilan anyar jeung arah anyar!
Kami bakal terus fokus kana naon anu urang lakukeun anu pangsaéna penjualan sareng pemasaran  sarta bakal gawé bareng operator industri futuristik séjén anu pantes sapotong aksi.
  Micro Plastics, euweuh lulucon!
Anjeun meureun geus ngadéngé dina grapevine éta Splash Ngantunkeun Plastik sareng Kanvas Beracun, nyaéta jalma-jalma anu sigana bakal dieusian ku karacunan lingkungan salami 100 abad ka hareup. Éta endah naon anu aranjeunna lakukeun ku Hemp sareng Awi.

Ieu mangaruhan kana PVC sarta PE Struktur lawon kami geus ditawarkeun saprak 2003 sarta brand urang sorangan Panyumputan Arch nu geus disadiakeun lokal atawa diimpor PVC jeung pe fabrics saprak 2010! Urang ayeuna bakal adaptasi desain urang ka non-toksik bahan aman lingkungan, (ieu hanjakalna diskon sababaraha palastik recyclable ilahar dipaké) sarta bakal leupaskeun model nu urang teu bisa adaptasi lengkep.  

Sadaya Struktur Splash kapangaruhan.  Biodegradable nyaéta Buzz!

 Muterkeun Situs Web Gedong Portabel Splash?   
Sumuhun, urang ogé geus turun teh Wangunan portabel Splash ramatloka (anu bakal mindahkeun ka loka ieu). 2024 bakal langkung seueur tibatan wangunan relocatable jeung portabel. Kami branding....

 Struktur Santika

Struktur lawon Santika

 Struktur lawon

Aya angka tumuwuh lawon toksik low sadia di sakuliah dunya pikeun ngaganti palastik jeung PVC coatings pikeun ngahasilkeun wangunan enviromentally aman pikeun industri, acara jeung fitur hateup. Struktur lawon splash branded Panyumputan Arch.

Gedong Wadah Santika

 Wadah Wadahna

Wadah Steel Sea bisa dirobah jadi mangpaat, insulated tur mantap wangunan dibereskeun atawa relocatable idéal pikeun loba kagunaan. Nuluykeun quest kami pikeun kualitas sarta aman fabricated; pop kaluar; wangunan expandable atawa datar pak handapeun brand kami Wadah Santika.

Pondok Villas na Cabins

 Pondok Cabins Villas

Maneuh jeung relocatable struktur lampu anu  pikeun dwellings downsized jeung hirup masarakat misalna resorts, desa, hirup komunal perumahan perawatan diri, kabutuhan husus tur pikaresepeun imah leutik dina roda. Struktur lampu anu branded Australite.

  • Struktur Lampu
  • Struktur lawon
  • Saung wadahna
  • Inflatables
  • Portabel
  • Relocatables
  • Dijual
  • Sourcing
  • Inovasi
  • Téknik
  • Pabrik
  • Impor / Ékspor
  • proyék
  • parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake
  • Imah Leutik
  • Cabins
  • Villas
  • Kios / Warung
  • Hirup Komunal
  • Kantor Studios
  • Kajadian / olahraga