Struktur Strash Global

Struktur Strash Global

  • Kubah Arch panyumputan

    Kubah Arch panyumputan

  • Struktur Hiburan

    Struktur Hiburan

  • Saung desa

    Saung desa

  • Struktur lawon olahraga

    Struktur lawon olahraga

  • Saung wadahna

    Saung wadahna

  • Pasén industri

    Pasén industri

  • Spasi Igloos

    Spasi Igloos

  • Inflatable Domes

    Inflatable Domes

  • Struktur Wadahna Laut

    Struktur Wadahna Laut

  • Arch panyumputan Mountable

    Arch panyumputan Mountable

English English

Struktur Santika

Bisnis AS USUAL. 

 

Kami ngarepkeun sababaraha palayanan bakal teras-terasan ngalaman gangguan dugi ka lirenna Covid 19 (perkiraan kami nyaéta Januari 2022) tapi patarosan tetep ditampi!

 

Splash specializes dina rarancang, pabrik, sourcing sarta pamasaran Gedong Relocatable sarta Struktur.  

 

Portopolio kami kalebet Saung Lengkung Kain, Tenda Industri, Struktur Panel Datar, Saung Pop-Up Ngembangkeun sareng Lipatan, Struktur Wadah Datar sareng Wadah Laut Dirobih, ditambah jumlah solusi tetep sareng relocatable anu inovatif. 

 

Punten tetep aman!

Struktur Strash Global

 Industri dilayanan:  penerbangan, Tatanén, Akuakultur, Bumi Perkemahan, nu ngeunaan jeung susunan hiburan, Equestrian, Kajadian, hiburan, Pameran, Kaséhatan, Kios, Logistik, ingon-ingon, Pasar, Laut, Tambang, Kendaraan Rékréasi, Parks jeung Rékréasi, karéta api, padesaan, Écéran, Balanja, Toko, Speedway, Olahraga Panyimpenan, Pariwisata, Kawinan, Gudang, Zoologi sareng seueur kagunaan swasta sareng industri.

Situs wéb Australia ayeuna digabungkeun kana:  https://www.splashportablebuildings.com    

Wangunan portabel

Bangun Gancang, Relocatable sareng Aman.

Wangunan portabel Splash dibasajankeun ti tilepan basajan tur Datar Pack Steel Wadahna Struktur ka masif Steel pigura Gedong Panel.

Wangunan portabel Splash mangrupakeun struktur prefabricated nu shipped salaku kit pikeun assembly on-site. Aranjeunna babagi genah keur pinuh relocatable.

Struktur Wadah Laut Anu Ngarobih nyieun wangunan relocatable unggulan, fabricated pikeun loba kagunaan ti gudang gudang ka kantor situs na dwellings tur bisa kasampak pisan pinter. Splash nawiskeun pilihan ngawangun adat di Australia atanapi Cina.

Imah Tiny (Rumah Polly) mangrupikeun séri parumahan anu dirobih parantos dirarancang pikeun resor sareng desa.

Panyumputan Splash mangrupikeun séri anu paling hésé tina struktur tempat anu nganggur tina tempat teduh pikeun panguburan pinuh sareng gudang.

 

 

Struktur lawon

Kasalametan, Kualitas sareng Éféktivitas Biaya

Saung Lengkung Kain (Atasan Lemes) nyaéta kakuatan industri anu direkayasa, mémbran tegangan, struktur lawon anu diproduksi tina pigura baja galvanis sareng lawon sintétik (PVC, PE atanapi Shade Cloth).

Saung wadah lawon Éta Kanopi PVC dirancang pikeun ngamangpaatkeun Wadah Laut salaku dukungan. pilihan alus teuing pikeun ngadaur mulangkeunana peti keur struktur pinuh relocatable nu dipaké pikeun pesawat jeung helikopter hangars, kandaraan jeung mesin gudang, cet bay, saung las sarta ngiuhan worksite.

Aluminium Industrial sarta Tenda Acara mangrupikeun rupa-rupa tradisional kémah sareng aluminium baja tradisional sareng marquees anu sampurna pikeun Acara, Pesta sareng sababaraha Aplikasi industri.  

Hawa merek anyar kisaran Kami Gedong Inflatable (Umpungan Air Arch) sareng Struktur LTA Ngambang (Hawa Bawang, Cranes sareng Blimps) anu kami bawa ka anjeun dina 2020. Desain sareng Téknik Éropa sareng Australia.

 

datang

Simkuring gaduh 882 sémah sarta euweuh anggota online